Graag willen wij het kandidaatsbestuur 2018-2019 aan jullie voorstellen:

Voorzitter: Luuk Scholten
Secretaris: Floor Tolman
Penningmeester: Floor Mannaart

Deze drie toppers gaan vanaf nu hard aan de bak om alle voorbereidingen te treffen voor komend schooljaar, waar zij hopelijk vanaf oktober het stokje van ons zullen overnemen! Aangezien zij met z'n drieën een bestuur zullen gaan vormen, zullen zij nog iets harder aan de bak moeten, maar wij hebben er 100% vertrouwen in dat zij een topjaar neer zullen gaan zetten waarin ook in dat schooljaar weer mooie dingen zullen worden bereikt!

Heel veel succes,

Het 9e bestuur der sv. IDent

Dit jaar gaan wij tijdens de Batavierenrace lopen voor een goed doel: Stichting Jarige Jop. Omdat de donaties via Facebook alleen gemaakt kunnen worden met Paypal en niet iedereen dit heeft, kunnen donaties ook overgemaakt worden naar dit rekeningnummer: NL42SNSB8815342524 t.n.v. Bart Kuiper. De gehele donatie wordt hierna gestort op de rekening van stichting Jarige Job.

Voor meer informatie over de crowdfunding, kan je kijken op onze Facebook pagina

Heb jij thuis een hele stapel oude schoolboeken liggen waar je niks meer mee doet? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Je kan vanaf nu je boeken aanbieden op de IDent site. Hierdoor kan je makkelijk en snel van je oude boeken afkomen en er zelfs nog een lekker zakcentje mee verdienen. Mocht er iets niet duidelijk zijn over het aanbieden of aanvragen van de boeken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zullen wij je verder helpen!

De locatie voor studiereis is bekend, we gaan naar ... Bratislava!!! In de meivakantie zullen we weer met een grote groep een gezellige studiereis maken. Aanmelden kan via de link die je in je mail hebt ontvangen. Wees er snel bij want vol=vol!

Heb je geen geld bij je maar wil je toch graag een bonnetje kopen om in het kantoor wat lekkers te halen? Geen probleem! Sinds kort kan je in het kantoor pinnen met de iZettle.