Dit jaar gaan wij tijdens de Batavierenrace lopen voor een goed doel: Stichting Jarige Jop. Omdat de donaties via Facebook alleen gemaakt kunnen worden met Paypal en niet iedereen dit heeft, kunnen donaties ook overgemaakt worden naar dit rekeningnummer: NL42SNSB8815342524 t.n.v. Bart Kuiper. De gehele donatie wordt hierna gestort op de rekening van stichting Jarige Job.

Voor meer informatie over de crowdfunding, kan je kijken op onze Facebook pagina

Heb jij thuis een hele stapel oude schoolboeken liggen waar je niks meer mee doet? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Je kan vanaf nu je boeken aanbieden op de IDent site. Hierdoor kan je makkelijk en snel van je oude boeken afkomen en er zelfs nog een lekker zakcentje mee verdienen. Mocht er iets niet duidelijk zijn over het aanbieden of aanvragen van de boeken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zullen wij je verder helpen!

De locatie voor studiereis is bekend, we gaan naar ... Bratislava!!! In de meivakantie zullen we weer met een grote groep een gezellige studiereis maken. Aanmelden kan via de link die je in je mail hebt ontvangen. Wees er snel bij want vol=vol!

Heb je geen geld bij je maar wil je toch graag een bonnetje kopen om in het kantoor wat lekkers te halen? Geen probleem! Sinds kort kan je in het kantoor pinnen met de iZettle.

Tijdens de ALV van 1 oktober is er een nieuw bestuur aangesteld. Hierbij presenteren wij het negende bestuur der sv. IDent:

Voorzitter: Siem Houwen
Secretaris: Joyce Dietvorst
Penningmeester: Sten Bellers
Interne Zaken: Lynn van Dillen
Externe Zaken: Bart Kuiper

Wij hebben met veel plezier de vereniging een jaar mogen leiden. Het was een ervaring die wij niet snel zullen vergeten. Met trots mogen wij nu het stokje overdragen aan deze toppers. Veel succes en plezier dit jaar en wij hopen dat jullie er net zoveel van gaan genieten als dat wij hebben gedaan!

Veel liefs van het achtste bestuur der sv. IDent,
Romy Regterschot, Manon Krop, Youk Landers, Natasja Schroeder en Monica Jansen