Tijdens de ALV van 1 oktober is er een nieuw bestuur aangesteld. Hierbij presenteren wij het negende bestuur der sv. IDent:

Voorzitter: Siem Houwen
Secretaris: Joyce Dietvorst
Penningmeester: Sten Bellers
Interne Zaken: Lynn van Dillen
Externe Zaken: Bart Kuiper

Wij hebben met veel plezier de vereniging een jaar mogen leiden. Het was een ervaring die wij niet snel zullen vergeten. Met trots mogen wij nu het stokje overdragen aan deze toppers. Veel succes en plezier dit jaar en wij hopen dat jullie er net zoveel van gaan genieten als dat wij hebben gedaan!

Veel liefs van het achtste bestuur der sv. IDent,
Romy Regterschot, Manon Krop, Youk Landers, Natasja Schroeder en Monica Jansen

Nog een weekje en dan is het zo ver, de introductieweek van het nieuwe schooljaar! Maar wat is nou belangrijk om te weten voor je aan de intro begint?

Maandag en dinsdag zijn de verplichte academiedagen voor de toekomstige eerste jaars studenten. Jullie worden om 12.30 uur verwacht en wij (sv. IDent) zullen jullie buiten op het Saxion plein opwachten om jullie naar het lokaal te brengen. Tijdens de academiedagen leren jullie je klassen, docenten, het Saxion en de stad kennen. S'avonds is er voor jullie (op eigen kosten ) eten geregeld voor beide dagen. Dinsdag avond sluiten we af met een super leuke kroegentocht, waarbij we langs de meest beruchte kroegen zullen gaan. Wil je het volledige programma zien voor deze dagen, kijk dan op deze site:

Woensdag en donderdag begint het echte werk; de HOI dagen! Hier leren jullie het studentenleven en de oudere jaars studenten van IDent kennen. De volledige dagen, inclusief eten, zijn voor jullie geregeld met een super leuk programma. Het programma is te vinden op: . Op woensdag tijdens het Saxion Summer Festival hebben wij voor jullie een te gekke levende sjoelbakbaan geregeld, dus houdt er rekening mee dat je nat kan worden!

Meldt je snel aan voor de HOI dagen om deze toffe week niet te missen! Heb je vragen over de academiedagen of de HOI dagen, dan kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot de 27e allemaal!

Sv. IDent zet zich in voor de Special Olympics! Stichting Special Olympics Nationale Spelen 2018 organiseert de Nationale Spelen in opdracht van Special Olympics Nederland. Juist voor mensen met een verstandelijke beperking is het belangrijk dat zij zien hoe leuk en waardevol het is om te sporten. Toch is het voor hen niet vanzelfsprekend om aan sport te doen. Bij de Nationale Spelen kan iedereen mee doen en iedereen kan winnen!

Het bestuur van sv. IDent, ons kandidaatsbestuur en de docenten van Forensisch Onderzoek zullen 29 mei buiten op het plein sponzen gaan vangen met het gezicht. En jij mag gooien!

Hoe werkt het?
Om geld in te zamelen zullen wij sponzen verkopen die je kunt gooien. Een beetje als blik gooien op de kermis maar dan anders.
1 spons = €1,-
6 sponzen = €5,-
Wil je geen sponzen gooien maar wil je wel de Special Olympics steunen, dan kan je natuurlijk ook alleen geld doneren.

Dus, zorg dat je 29 mei tussen 12:00 uur en 15:00 uur op het Saxion plein bent en kom een spons(or) gooien!

Dit jaar zijn we met studiereis naar Krakau geweest! Er is natuurlijk weer veel gebeurd. Ben je niet mee geweest en ben je nieuwsgierig naar de verhalen of ben je wel mee geweest maar wil je nog even terug lezen over de mooie reis, klik dan hier om het mooie verhaal over Krakau te lezen!

Zoals velen van jullie weten zijn wij als bestuur enige tijd geleden opzoek gegaan naar onze opvolgers. Na alle sollicitaties behandeld te hebben is er dan eindelijk een kandidaatsbestuur opgesteld.

Graag willen wij het kandidaatsbestuur 2018-2019 aan jullie voorstellen:

Voorzitter: Siem Houwen
Secretaris: Joyce Dietvorst
Penningmeester: Sten Bellers
Interne Zaken: Lynn van Dillen
Externe Zaken: Bart Kuiper

Deze vijf toppers gaan zich de komende tijd hard inzetten zodat zij komend schooljaar een sterk team zullen vormen die sv. IDent kunnen gaan leiden. Wij wensen hun in ieder geval al enorm veel succes aankomende tijd en wij zijn erg benieuwd met wat voor leuke ideen jullie komen.

Groetjes, het 8e bestuur der sv. IDent!