Het 11e bestuur der sv. IDent is aangesteld! Met trots mogen wij jullie voorstellen aan het bestuur dat zich dit jaar weer vol op wilt gaan inzetten voor de vereniging:
Voorzitter: Fleur Obdeijn
Secretaris: Vera Paardenkooper
Penningmeester: Janine Welling
Interne Zaken: Romi Dahmen
Externe Zaken: Sanne Oude Nijeweme
Deze 5 toppers van de opleiding Forensisch Onderzoek zullen dit jaar er alles aan gaan doen om weer een top jaar voor ons neer te zetten! Wij willen jullie veel succes, maar vooral veel plezier wensen het komende jaar!

De 4n6 van het studiejaar 2019-2020 staat online! De manier om in je zomervakantie toch nog even lekker terug te blikken op alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is. Zo vindt je het complete jaaroverzicht in de activiteitlijn, staan er mooie verslagen in over het ledenweekend en de Batavierenrace, maar kun je ook een paar interviews lezen met onder andere Peter Sjabbens en Frank van de Goot! Ook alle commissies laten nog één keer van zich horen dit collegejaar, evenals het bestuur. Al met al is het weer de moeite waard om terug te lezen wat voor een bewogen jaar we achter de rug hebben.

Je vindt de 4n6 als je inlogt onder het kopje media.

Bij deze stellen we jullie het 10e Kandidaatsbestuur voor!
Voorzitter: Fleur Obdeijn
Secretaris: Vera Paardenkooper
Penningmeester: Janine Welling
Interne Zaken: Romi Dahmen
Externe Zaken: Sanne Oude Nijeweme
Ondanks deze gekke periode gaan zij nu een kandidaatsperiode tegemoet. Ze zullen zich gaan voorbereiden om ook van volgend schooljaar weer een fantastisch jaar te maken!
Namens het 10e bestuur, heel veel succes en geniet er vooral ook van!!

Dit jaar heeft IDent haar merchandise aanbod uitgebreid met de IDent kaarten! Deze kun je vanaf nu ook vinden op de site bij het tabje merchandise. Mocht je deze nou graag in jouw bezit willen krijgen, kom dan even langs het IDent kantoor om jouw pakje te halen. Voor het kleine prijsje van €3,70 heb jij ook zo’n pakje kekke kaarten!

De IDent truien zijn weer besteld! Dit keer met een vernieuwd design. We zijn dit jaar van het vorige model trui afgestapt omdat we hoorden dat jullie liever een hoodie zouden hebben. U vraagt, wij draaien! Als je een trui besteld hebt en nog niet hebt opgehaald, kom dat dan snel maar even doen, want ze zijn deze week binnen gekomen!

Uiteraard zijn de foto’s van de vernieuwde truien ook te bewonderen bij het tabje merchandise. Dus mocht je nou benieuwd zijn hoe ze zijn geworden, neem dan vooral daar even een kijkje.