Sv. IDent heeft verschillende commissies die erg actief zijn. Hier onder is een overzicht te vinden met daarbij een kort woordje van de commissies en de commissieleden van het huidige collegejaar.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zet zich ook dit jaar vol in voor een educatief en een super gezellig jaar. Het hele jaar door organiseren wij leerzame en toffe activiteiten voor de leden van sv. IDent. Denk hierbij aan interessante gastlezingen van bijvoorbeeld Hans Weijkamp, een specialist in verhoortechnieken of een leerzaam bezoek aan het Berging Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht. Naast deze leerzame en interessante activiteiten hebben we ook zeer gave activiteiten zoals een bezoek aan de schietbaan of een gezellig sfeervol kerstdiner. Dit is nog maar het topje van de ijsberg! Met de activiteiten willen we iedereen de studie doorhelpen en hechte banden creëren binnen de vereniging. Deze enthousiaste commissie bestaat uit Monica Jansen (bestuur), Natasja Schroeder (bestuur), Gergő ten Dam, Joyce Dietvorst, Hilal-Berk Ekici, Mart Ronduis, Lilly Rodi en Anouk de Groot. Ideeën zijn altijd welkom en kunnen gemaild worden naar activiteitencommissie@sv-ident.nl of ingeleverd worden in onze ideeënbus bij het kantoor. We zien je graag dit jaar bij alle leerzame en leuke activiteiten!

 

Batacommissie

Dit jaar is de batacommissie weer terug van weggeweest, want sv. IDent doet dit jaar weer mee met de Batavierenrace! Wij, Natasja Schroeder (bestuur), Eline van Hooijdonk, Anouk Vergeer en Joris Hoitzing zijn al weer druk bezig met het organiseren van dit evenement binnen de vereniging. Ook dit jaar kunnen er weer 25 mensen mee rennen met onze vereniging. Om iedereen in topconditie te krijgen verzorgen wij trainingen waarbij je in een groep aan je conditie kunt werken. Hopelijk krijgen we dit jaar weer een groep met zo veel mogelijk IDenters dus doe zeker mee!

 

Ledencommissie

Ook dit jaar is de ledencommissie al weer hard bezig om het begin van het komende collegejaar geslaagd te beginnen. Zo regelen we voor de allereerste week, leuke activiteiten tijdens de academie dagen en een goed opvang door papa’s en mama’s. Ook zijn we al weer druk bezig met een nieuw, leuk en actief ledenweekend. Dit doen wij voor een verstekende band tussen de leden van sv. IDent en natuurlijk de gezelligheid. Een nieuw onderdeel dit jaar voor de commissie is het regelen van connecties tussen kamerzoekers en leden die een kamer beschikbaar hebben. Dit alles wordt dit jaar geregeld door: Natasja Schroeder (bestuur), Manon Krop (bestuur), Cello van der Vegte, Esmée Huisman, Jesse Slurink, Kirsten van Huijgevoort, Raoul Jordens, Tess van de Kraats en Vera Kamphuis.

 

Mediacommissie

Wij als mediacommissie zijn verantwoordelijk voor allerlei verschillende soorten dingen, zoals de nieuwsbrief, de website en leuke foto’s schieten bij activiteiten. Ook houden wij het prikbord bij tegenover het IDent kantoor en brengen wij aan het eind van het jaar het verenigingsblad '4n6' uit. Heb jij zelf leuke foto’s gemaakt tijdens een van de activiteiten? Of heb je eventueel vragen/opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met ons door te mailen naar mediacommissie@sv-ident.nl. De mediacommissie van dit jaar bestaat uit een gezellig groepje IDent-leden, variërend van eerste jaars studenten tot Arjan die niet eens Crime Science of Forensisch Onderzoek studeert. Manon Krop (bestuur), Natasja Schroeder (bestuur), Suzanne Schel, Esmeé Huisman, Lynn van Dillen en Arjan Spin zorgen er dit jaar voor dat je niks te kort komt op het gebied van activiteitenverslagen, nieuws, roddels en wist-je-datjes!

 

Public Relations commissie

De Public Relations commissie, oftewel de PR-commissie, draagt zorg voor de relaties tussen sv. IDent en verschillende (externe) organisaties. Het doel van de PR-commissie is om partnerschappen op te zetten tussen de vereniging en organisaties die voor beide partijen winstgevend zijn. Voor de vereniging kan hierbij gedacht worden aan sponsoring in geld of middelen. Externe partijen kunnen via de vereniging bijvoorbeeld reclame maken en naamsbekendheid krijgen. De PR-commissie van het studiejaar 2017-2018 bestaat uit Monica Jansen (bestuur), Youk Landers (bestuur), Luuk Scholten, Sten Bellers, Siem Houwen en Bart Kuiper. Contact opnemen met de commissie kan door een mailtje te sturen naar publicrelations@sv-ident.nl

 

Studiereiscommissie

Wij, Romy Regterschot (bestuur), Youk Landers (bestuur) Siem Houwen, Jochem Ekelmans, Ian van Huizen, Marieke Smits, Anne Schürgers, Peter Korte en Sten Bellers zijn hartstikke blij dat wij dit jaar de eer krijgen om weer een geweldige studiereis te mogen regelen. Met een mix van jong en oud, ervaren en nieuw gaat deze ijverige en creatieve commissie hard werken om het succes van de afgelopen jaren door te zetten. Het gaat volgens ons een zeer leerzame, leuke en gezellige reis met veel nieuwe ervaringen worden. Dus houdt de meivakantie vrij voor de gewilde studiereis van sv. IDent!