Sv. IDent heeft verschillende commissies die erg actief zijn. Hier onder is een overzicht te vinden met daarbij een kort woordje van de commissies en de commissieleden van het huidige collegejaar.

Activiteitencommissie

Ook dit jaar is er weer een activiteitencommissie, die zich volledig gaat inzetten om de leden van sv. IDent weer te voorzien van de nodige educatieve en ontspannende activiteiten. Daarbij kun je denken aan interessante gastlezingen van mensen uit het werkveld, of aan excursies die wij ieder kwartiel gaan verzorgen, naar bijvoorbeeld de brandweer of de EOD. Maar wij verzorgen niet alleen serieuze en leerzame activiteiten, maar ook andere toffe activiteiten, zoals een dropping of een gezellige sinterklaasviering. Met al deze activiteiten willen we zorgen dat iedereen binnen de vereniging elkaar kan leren kennen en dat iedereen een studietijd heeft om nooit te vergeten. Dit jaar wordt de enthousiaste activiteitencommissie gevormd door Lynn van Dillen (bestuur), Bart Kuiper (bestuur), Lilly Rodi, Marit de Jong, Orlando Kok, Raoul Jordens, Sander Jansen, Nick Boeve en Floor Mannaart.

Batavierencommissie

Ook dit jaar doet sv. IDent weer mee aan de Batavierenrace. Wij, Lynn van Dillen (bestuur), Bart Kuiper (bestuur), Jens van der hulst en Celine Weideveld, gaan ervoor zorgen dat de mensen die mee willen lopen goed getraind aan de start staan door middel van groepstrainingen op verschillende niveaus. Mocht je dus niet of nauwelijks hardlopen, maar toch mee willen doen, is dat geen enkel probleem. Wij zouden het onwijs leuk vinden als we weer met een enthousiaste groep van 25 mensen onze weg van Nijmegen naar Enschede af kunnen leggen!

Ledencommissie

Ook dit jaar is de ledencommissie alweer hard bezig om het begin van het komende collegejaar geslaagd te laten beginnen. Zo regelen we voor de introductieweek weer leuke activiteiten tijdens de academiedagen, waar natuurlijk de beste begeleiding bij hoort door de papa’s en mama’s. Ook zijn we nu al druk bezig met het organiseren van een nieuw, leuk en actief ledenweekend. Dit doen wij met als doel het verstrekken of vernieuwen van vriendschappen binnen de vereniging, maar natuurlijk ook voor weer een hoop gezelligheid! Dit alles wordt dit jaar geregeld door: Joyce Dietvorst (bestuur), Lynn van Dillen (bestuur), Floor Tolman, Jomy Wechgelaer, Mike Niesink, Noa van Haandel, Vera Kamphuis en Yannick Verschuren.

Mediacommissie

Ook dit jaar heeft IDent weer een fantastische mediacommissie. Deze commissie houdt zich bezig met het maken van de maandelijkse nieuwsbrief, het onderhouden van de website en natuurlijk de leukste foto’s maken op verschillende activiteiten. Sinds dit jaar maken we ook de vetste aftermovies van het kwartiel, maar ook van super toffe andere activiteiten zoals het ledenweekend en de studiereis! Heb je zelf nog leuke foto’s en/of filmpjes gemaakt, of heb je nog leuke wist-je-datjes en quotes voor de nieuwsbrief? Stuur deze dan naar een van de commissieleden via whatsapp toe of mail het naar mediacommissie@sv-ident.nl. Dit jaar wordt de commissie vertegenwoordigd door Ilona Kiewiet, Floor Kooij, Silke Leenstra, Natasja Schroeder, Jochem Elkermans, Suzanne Schel, Lynn van Dillen (bestuur) en Joyce Dievorst (bestuur).

Public Relations commissie

De Public Relations commissie, oftewel de PR-commissie, draagt zorg voor de relaties tussen sv. IDent en verschillende (externe) organisaties. Het doel van de PR-commissie is om partnerschappen op te zetten tussen de vereniging en organisaties die voor beide partijen winstgevend zijn. Voor de vereniging kan hierbij gedacht worden aan sponsoring in vorm van geld of middelen. Externe partijen kunnen via de vereniging bijvoorbeeld reclame maken en naamsbekendheid krijgen. De PR-commissie van het studiejaar 2018-2019 bestaat uit Bart Kuiper (bestuur), Sten Bellers (bestuur), Siem Houwen (bestuur), Luuk Scholten en Floor Tolman. Contact opnemen met de commissie kan door een mailtje te sturen naar publicrelations@sv-ident.nl.

Studiereiscommissie

Sten Bellers (bestuur), Siem Houwen (bestuur), Peter Korte, Chelsea Scheerder, Jomy Wechgelaer, Vera Kamphuis, Marijn Otten, Sylfie van Dam en Youk Landers zullen dit jaar de eer krijgen om de studiereis te mogen regelen. De verschillen in leeftijd en leerjaar zullen veel nieuwe ideeën met zich mee brengen, waardoor het voor iedereen een geslaagde reis zal worden. Ook dit jaar zal de studiereis weer plaatsvinden in de meivakantie. Deze prachtige reis zal wederom vol leerzame activiteiten zitten, maar er is ook genoeg ruimte om de (nog geheime) stad te ontdekken overdag, maar ook in het nachtleven. Zorg dat je erbij bent, want deze super leerzame en gezellige studiereis wil je natuurlijk niet missen!