Op deze pagina is alle merchandise te vinden die sv. IDent heeft uitgebracht!

De IDent tas

 

Deze gave IDent tas is helaas niet te koop, maar gratis voor de nieuwe studenten die mee doen aan de HOI week! In deze tas vind je leuke IDent spullen voor tijdens de introductie. 

De IDent pet

 

Ben jij een echte pettendrager? Dan hebben wij hier een super mooie IDent pet voor jou! Deze mooie snapback is te koop in het IDent kantoor voor maar €9,20. 

De IDent hoodie

 

In de winter kan het nog wel eens koud worden. Wat is er dan fijner dan een lekkere warme hoodie aantrekken? Nou.. een lekkere warme IDent hoodie aantrekken natuurlijk! Deze geweldige hoodies zijn een keer per jaar verkrijgbaar door je in te schrijven in het google docs bestand die via de mail wordt verstuurd. Deze hoodies kosten €30,-.

De IDent zonnebril

 

Heb je in de zomer ook wel eens last van de zon in je ogen? Dan hebben wij dé oplossing! Een van de merchandise spullen die wij als vereniging in de aanbieding hebben is deze IDent zonnebril! Heerlijk voor in de zomer en natuurlijk super mooi. Deze is te koop voor maar €2,- in het IDent kantoor op W4.37.

De IDent pen

 

Tijdens je studie moet je natuurlijk veel verslagen schrijven. Omdat wij als vereniging onze leden willen stimuleren om dit goed te kunnen doen, ook met een studentenbudgetje, presenteren wij graag: de IDent pen. Deze is gratis af te halen in het kantoor op W4.37! 

De IDent Kaarten

 

IDent heeft ook dé oplossing als jij je ooit eenzaam mocht vervelen of juist vrienden over de vloer hebt: IDent speelkaarten! Hiermee zijn oneindig veel verschillende spellen te spelen, geschikt voor één tot heel veel spelers. Deze prachtige set kaarten is te koop in het IDent kantoor voor maar €3,70.