Op deze pagina is alle merchandise te vinden die sv. IDent heeft uitgebracht!

De IDent tas

Wil je deze super gave IDent tas hebben? Deze is helaas niet te koop, maar gratis voor de nieuwe studenten die mee doen aan de HOI week! In deze tas vind je leuke IDent spullen voor tijdens de introductie.

De IDent pet

Ben jij een echte pettendrager? Dan hebben wij hier een super mooie IDent pet voor jou! Deze mooie snapback is te koop in het IDent kantoor voor maar €9,20.

De IDent trui

In de winter kan het nog wel eens koud worden. Wat is er dan fijner dan een lekkere warme trui aantrekken? Nou.. een lekkere warme IDent trui aantrekken natuurlijk! Deze geweldige truien zijn een keer per jaar verkrijgbaar door je in te schrijven op de lijst in het IDent kantoor. Deze truien kosten €30,-.

De IDent zonnebril

Heb je in de zomer ook wel eens last van de zon in je ogen? Dan hebben wij dé oplossing! Een van de merchandise spullen die wij als vereniging in de aanbieding hebben is deze IDent zonnenbril! Heerlijk voor in de zomer en natuurlijk super mooi. Deze is te koop voor maar €2,- in het IDent kantoor op W4.37.

De IDent pen

Tijdens je studie moet je natuurlijk veel verslagen schrijven. Omdat wij als vereniging onze leden willen stimuleren om dit goed te kunnen doen, ook met een studentenbudgetje, presenteren wij graag: de IDent pen. Deze is gratis af te halen in het kantoor op W4.37!