Bestuur 2021 - 2022    |    12e bestuur

Het twaalfde bestuur der sv. IDent bestaat uit vier enthousiaste studenten van de opleiding Forensisch Onderzoek. Zij zetten zich dit collegejaar in om de leukste activiteiten voor jullie te organiseren, de beste mogelijkheden te bieden binnen je werkveldoriëntatie en nog veel meer. Onder dit bericht staan de bestuursleden afgebeeld en welke functie ze bekleden.

Voorzitter:

Letisha Luimes

Mijn naam is Letisha Luimes, ik ben eenentwintig jaar oud en zit in het derde jaar van de opleiding Forensisch Onderzoek. Ik mag dit jaar de functie Voorzitter op mij nemen. Als Voorzitter heb ik de leiding over het bestuur en samen met mijn medebestuursleden zorg ik ervoor dat alle zaken in en rondom de vereniging soepel verlopen. De voorzitter leidt de Algemene Ledenvergaderingen en bestuursvergaderingen en zorgt dat mensen hun taken uitvoeren. Zo verloopt alles vlekkeloos. Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar voorzitter@sv-ident.nl.

Secretaris:

Sibe Stein

Mijn naam is Sibe, ik zit in mijn 4e jaar en ben dit jaar de secretaris binnen de vereniging. Als secretaris notuleer ik de Algemeen Ledenvergaderingen, houd ik de ledenlijst bij, verwerk ik de ingekomen post en ben ik verantwoordelijk voor de waarborging van de privacy-policy van de vereniging. Als je nog vragen hebt, stuur mij dan gerust een mail op secretaris@sv-ident.nl.

Penningmeester:

Samira Leenders

Hoi hoi, mijn naam is Samira Leenders, ik ben 21 jaar oud en zit momenteel in mijn 3de jaar van de studie Forensisch Onderzoek. Dit jaar zal ik de functie penningmeester op mij nemen. Ik zal mij focussen op alles wat met geld te maken heeft, zoals afschrijvingen en het aanschaffen van merchandise. Verder zal ik ook zorgen dat het hok altijd goed gevuld is met eten en drinken, dus kom vooral langs om een kijkje te nemen en wat lekkers te halen. Om ervoor te zorgen dat ik alles goed doe, zal ik gecontroleerd worden door en goed samenwerken met de kascommissie. Ook zal ik de verantwoordelijkheid dragen voor de studiereiscommissie. Heb je nog vragen over geldzaken of over mij, mail dan gerust naar penningmeester@sv-ident.nl!

Interne zaken:

Dirkje van Kempen

Mijn naam is Dirkje van Kempen, 20 jaar oud en derdejaars student Forensisch Onderzoek. Dit jaar ben ik Functionaris Interne Zaken van sv. IDent. Als Interne Zaken ben ik het aanspreekpunt voor de docenten en studenten van Forensisch Onderzoek. Ook hou ik mij bezig met meeloopdagen en opendagen. Dit doe ik door veel contact te hebben met Frontoffice LED en onze teamleider. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor de Media-, Leden - en Activiteitencommissie en beheer ik de IDent Snapchat, Instagram en de website. Het is dus een erg sociale functie waarbij ik veel mensen ga leren kennen. Mocht je nog vragen hebben mag je mij altijd benaderen of mailen naar intern@sv-ident.nl.

Externe zaken:

Letisha Luimes & Sibe Stein

Wij zijn Sibe en Letisha en wij zullen samen de functie Externe Zaken op ons nemen. Als functionaris Externe Zaken zijn wij verantwoordelijk voor het contact met alle instanties buiten het Saxion. Dit zijn bijvoorbeeld de sponsoren die wij al hebben, maar ook nieuwe sponsoren en de drukker. Wij zullen samen zorgen voor naamsbekendheid van sv. IDent bij externe partijen. Tot slot beheren wij de sociale media kanalen Facebook en LinkedIn. Heb je nog vragen voor ons? Mail dan naar extern@sv-ident.nl!