Bestuur 2018 - 2019    |    9e bestuur

Het negende bestuur der sv. IDent bestaat uit vijf enthousiaste studenten van de opleiding Forensisch Onderzoek. Zij zetten zich dit collegejaar in om de leukste activiteiten voor jullie te organiseren, de beste mogelijkheden te bieden binnen je werkveldoriëntatie en nog veel meer. Onder dit bericht staan de bestuursleden afgebeeld en welke functie ze bekleden.

Voorzitter:

Siem Houwen

Als voorzitter ben ik eind­verantwoordelijk voor alles binnen de vereniging. Ik leid de bestuurs­vergaderingen en de algemene leden­vergadering. Ik ben het aanspreekpunt voor andere verenigingen binnen het Saxion en neem deel aan het maandelijkse voorzittersoverleg.

Secretaris:

Joyce Dietvorst

Als secretaris ben ik vooral druk met de administratieve zaken binnen de vereniging. Ik houd de mail bij, notuleer tijdens vergaderingen en verzorg de bijlessen voor onze leden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de waarborging van de privacy-policy binnen de vereniging.

Penningmeester:

Sten Bellers

Als penningmeester houd ik mij vooral bezig met de financiën van de vereniging. Ik zorg er ook voor dat er eten en drinken in het kantoor aanwezig is voor onze leden.

Interne zaken:

Lynn van Dillen

Als Interne Zaken ben ik eind­verantwoordelijk voor de meeste commissies. Ik onderhoud het contact met het Saxion, de klassenvertegenwoordigers en regel de meeloop­dagen. Ook beheer ik de Snapchat en Instagram.

Externe zaken:

Bart Kuiper

Als Externe Zaken houd ik mij bezig met de externe contacten van de vereniging, ga ik partnerschappen aan en onderhoud ik deze. Daarnaast beheer ik de Facebook en LinkedIn pagina van IDent. Ook valt het organiseren van feesten en borrels in mijn takenpakket.