Nog een weekje en dan is het zo ver, de introductieweek van het nieuwe schooljaar! Maar wat is nou belangrijk om te weten voor je aan de intro begint?

Maandag en dinsdag zijn de verplichte academiedagen voor de toekomstige eerste jaars studenten. Jullie worden om 12.30 uur verwacht en wij (sv. IDent) zullen jullie buiten op het Saxion plein opwachten om jullie naar het lokaal te brengen. Tijdens de academiedagen leren jullie je klassen, docenten, het Saxion en de stad kennen. S'avonds is er voor jullie (op eigen kosten ) eten geregeld voor beide dagen. Dinsdag avond sluiten we af met een super leuke kroegentocht, waarbij we langs de meest beruchte kroegen zullen gaan. Wil je het volledige programma zien voor deze dagen, kijk dan op deze site:

Woensdag en donderdag begint het echte werk; de HOI dagen! Hier leren jullie het studentenleven en de oudere jaars studenten van IDent kennen. De volledige dagen, inclusief eten, zijn voor jullie geregeld met een super leuk programma. Het programma is te vinden op: . Op woensdag tijdens het Saxion Summer Festival hebben wij voor jullie een te gekke levende sjoelbakbaan geregeld, dus houdt er rekening mee dat je nat kan worden!

Meldt je snel aan voor de HOI dagen om deze toffe week niet te missen! Heb je vragen over de academiedagen of de HOI dagen, dan kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot de 27e allemaal!