Boeken verkoop 14 onderwerpen

Welkom op de boeken verkoop pagina van sv. IDent. Op deze pagina kan je boeken aanbieden en aanvragen. Mocht je ergens niet uitkomen, dan kan je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Categorie

Boeken aanmelden Geen onderwerpen

Op deze pagina kan je boeken aanmelden die je graag zou willen verkopen. Alleen leden kunnen boeken aanmelden. Klik op “Nieuw onderwerp”, kopieer onderstaande lijst en vul alle gegevens in. Vul bij de titel van je onderwerp de titel van het boek en de prijs in. Je aanmelding moet worden goedgekeurd voordat deze in de boekenlijst komt te staan. Als je boek in de boekenlijst staat dan kan hierop gereageerd worden. Als je bij het aanmelden het vakje “abonneer” hebt aangekruist ontvang je een e-mail op de mail waarmee je je account hebt aangemaakt als iemand reageert op jouw boek.

Titel boek:
Auteur:
ISBN:
Druk:
Prijs: €
Conditie: *

*Bij “conditie” kan je kiezen uit de volgende opties: Als nieuw, goed, nog leesbaar.

Moderators: Media Commissie
Geen onderwerpen

Boekenlijst 14 onderwerpen

Op deze pagina staan alle boeken die aangeboden worden door de leden. Als je een boek ziet waar je interesse in hebt dan kan je een reactie plaatsen. Als degene die het boek aanbied akkoord gaat, dan kan diegene vragen of jij een privé bericht met contactgegevens naar diegene wilt sturen. Dit kan door op de naam van de aanbieder te klikken waarna je op zijn/haar profiel komt. (Dit kan alleen als je ingelogd bent.) Hier kan je een privé bericht sturen. Als het boek verkocht is, dan kan de aanbieder het boek zelf verwijderen of dit wordt gedaan door de boeken beheerder.
Ben je geen lid, dan kan je wel reageren op berichten maar geen privé berichten sturen. Om dit te kunnen moet je eerst lid worden van sv. IDent en dan kan je je registreren op de site.

Moderators: Media Commissie
A practical guide to computer ...
door Jens van der Hulst
6 maanden 2 weken geleden
Tijd voor maken pagina: 0.778 seconden